Yvonne Niël


Yvonne Niël

Intern Begeleider

Sinds vier jaar werk ik als Intern Begeleider (IB-er) op de Blauwe Aventurijn. Ik hou van uitdagingen, diversiteit en kinderen en dat is een ideale combinatie voor het onderwijs én mijn werk als IB-er.

Ik ben moeder van drie dochters die al op eigen benen staan en woon met veel plezier in de fantastische wijk Hoograven.

Mijn schoolloopbaan ben ik begonnen als kleuterleerkracht en daarna als leerkracht van groep 3. Dit heb ik met zeer veel plezier gedaan. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en heb dit volledig gevonden als IB-er. In 2014 heb ik de Master Special Educational Needs – specialisatie begeleiden-afgerond zodat ik mijn werk als IB-er nog beter kan doen.

Het IB-schap vind ik ontzettend boeiend. Ik kom met allerlei mensen van allerlei leeftijd in contact. Het afstemmen binnen deze contacten, wat hebben ze nodig, hoe kan ik ze het best bereiken, ondersteunen, stimuleren vind ik een uitdaging. Ieder kind heeft talenten en mogelijkheden en ieder kind schittert! Mooi om dit samen met ouders, leerkrachten en het kind bij een kind te ontdekken en te stimuleren.

Ik houd mij vooral bezig met alles rondom zorg en ondersteuning, van het opzetten van een zorgstructuur, maken van beleid op ondersteuningsgebied tot het coachen van leerkrachten. Van contacten met leerlingen en ouders tot contacten met externe instanties. Mijn werk is enorm gevarieerd net zoals de kinderen en het team en dat maakt dat ik toch wel één van de leukste banen op de wereld heb.

Als u vragen hebt over (de ondersteuning van) uw kind, kunt u mij bellen, mailen of persoonlijk spreken als ik op school ben.

Mijn collega’s

Maak kennis met mijn collega’s:


Shirley Verloop
Leerkracht groep 8

 

Ons team
Overzicht

 

Rowin Chrispijn
Gymleerkracht
groep 3 t/m 8