Image

Resultaten

Image

Vanzelfsprekend houden wij de resultaten van de kinderen goed in de gaten. Op individueel niveau, op groepsniveau en op schoolniveau. Enkele malen per jaar zitten wij met het hele team bij elkaar om de resultaten te analyseren, conclusies te trekken en indien nodig actie te ondernemen.

Wat wij echter het allerbelangrijkste vinden is de ontwikkeling van het kind. We kijken vooral of een kind vooruit is gegaan. Ook hierbij kijken we niet alleen naar de kernvakken als taal, lezen en rekenen, maar ook naar sociaal emotionele vorming, creativiteit, samenwerken, etcetera.

Een kind is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen leerproces. Wij betrekken kinderen dan ook continu bij de eigen ontwikkeling. Er wordt concreet gevraagd of het lesdoel begrepen is en er wordt gedurende de lessen feedback gegeven door de leerkracht maar ook door klasgenoten. Vanaf groep 4 zijn de leerlingen aanwezig bij het rapportgesprek. We leren ze kritisch en ambitieus mee te denken over hun eigen ontwikkeling.

Iedereen kan schitteren, op welke manier dan ook. Dat is wat wij belangrijk vinden om onze leerlingen te leren. Met als belangrijkste eindresultaat: vol trots en zelfvertrouwen naar voortgezet onderwijs dat bij jou past.


Bekijk onze Cito resultaten op 'ScholenOpDeKaart.nl'

Informatie-ochtenden

Kom een kijkje nemen

We organiseren regelmatig informatie-ochtenden. U ontvangt meer informatie over ons onderwijs en de visie van de school. Daarna ziet u tijdens de rondleiding hoe we dit in de praktijk toepassen.


Data en aanmelden
Image