Kom een kijkje nemen

Tijdens onze informatie-ochtend vertellen we u graag over ons onderwijs en de visie van de school.

Beschikbare data en aanmelden


Kom een kijkje nemen

Tijdens onze informatieochtend vertellen we u graag over ons onderwijs en de visie van de school.

Beschikbare data en aanmelden


Kom een kijkje nemen

Tijdens onze informatieochtend vertellen we u graag over ons onderwijs en de visie van de school.

Beschikbare data en aanmelden


Image

Inschrijven

Image

Onze school groeit en de ruimte is beperkt.  Als uw kind geboren is in 2017 is er op dit moment helaas geen plek meer op onze school. Ouders van kinderen uit geboortejaar 2018 zijn van harte welkom op een van onze informatieochtenden.

Voordat u uw kind aanmeldt, adviseren wij u één van onze informatieochtenden te bezoeken zodat u een gegronde keuze maakt voor onze school. Tijdens de informatieochtend vertellen wij u meer over onze school en leiden we u rond.

Na een informatieochtend kunt u uw belangstelling kenbaar maken voor een plaats op de Blauwe Aventurijn. U kunt uw belangstelling mailen naar: administratie@blauwe-aventurijn.nl

Vermeldt hierbij de volgende gegevens:

  • Uw naam en telefoonnummer
  • De naam en geboortedatum van uw kind

U ontvangt een belangstellingsregistratie.


Aanmelden van kinderen geboren na 1 oktober 2018


De aanmelding voor een basisschool in Utrecht verloopt voor kinderen geboren na 1 oktober 2018 op een centrale manier. Meer informatie hierover vindt u vanaf 1 juli 2021 via de website: www.naardebasisschool.utrecht.nl.

Vrijwel alle basisscholen in Utrecht en de gemeente Utrecht hebben afspraken gemaakt over deze nieuwe manier van aanmelden. Onze school neemt hier ook aan deel. Ouders kunnen voor hun kind elke school in Utrecht kiezen. De beschikbare plaatsen worden op dezelfde manier verdeeld. Zo hebben alle kinderen in Utrecht evenveel kans om op een school naar keuze te komen. Ouders weten snel op welke school er plaats is. Scholen weten op tijd welk kind er bij hen naar school komt. Alle kinderen maken, in een gelijke situatie, evenveel kans om op de school van hun keuze te komen. Als meer kinderen zich aanmelden dan er plaatsen zijn op onze school. Dan plaatsen we eerst de kinderen die voorrang hebben. De regels voor voorrang vindt u op de website www.naardebasisschool.utrecht.nl.


Broertjes en zusjes


Voor broertjes en zusjes van onze leerlingen is er (mits op tijd ingeschreven) altijd plek. Verhuist u binnenkort naar onze wijk en zit(ten) uw kind(eren) op dit moment op een andere school, neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Data en aanmelden informatieochtenden
Belangstelling doorgeven

Belangstelling

Uw belangstelling kenbaar maken

Image