Kom een kijkje nemen

Tijdens onze informatie-ochtend vertellen we u graag over ons onderwijs en de visie van de school.

Beschikbare data en aanmelden


Kom een kijkje nemen

Tijdens onze informatieochtend vertellen we u graag over ons onderwijs en de visie van de school.

Beschikbare data en aanmelden


Kom een kijkje nemen

Tijdens onze informatieochtend vertellen we u graag over ons onderwijs en de visie van de school.

Beschikbare data en aanmelden


Image

Inschrijven

Image

Onze school groeit en de ruimte is beperkt. Het is verstandig dat u een goede oriëntatie doet, maar we vragen u zodra u voor onze school gekozen heeft zo snel mogelijk aan te melden om teleurstellingen te voorkomen. Als uw kind geboren is in 2017 is er op dit moment helaas geen plek meer op onze school. Ouders van kinderen uit geboortejaar 2018 zijn van harte welkom op een van onze informatieochtenden.

Voordat u uw kind aanmeldt, adviseren wij u één van onze informatieochtenden te bezoeken zodat u een gegronde keuze maakt voor onze school. Tijdens de informatieochtend vertellen wij u meer over onze school en leiden we u rond.


Image
Image

Na een informatieochtend kunt u uw belangstelling kenbaar maken voor een plaats op de Blauwe Aventurijn. U kunt uw belangstelling mailen naar: administratie@blauwe-aventurijn.nl

Vermeldt hierbij de volgende gegevens:

  • Uw naam en telefoonnummer
  • De naam en geboortedatum van uw kind

U ontvangt een belangstellingsregistratie.

Rond de periode dat uw kind drie jaar wordt, vragen wij u per mail of u uw kind wilt aanmelden op school. Uw kind wordt geplaatst als er voldoende plaatsen zijn op school.

Als er meer aanmeldingen zijn dan plaatsen wordt geloot om een plaats op school. De loting is per kwartaal. Concreet houdt dit in dat voor kinderen die in januari 2018 tot en met maart 2018 geboren zijn begin april 2021 de loting plaatsvindt.


Image
Image

Voor broertjes en zusjes van onze leerlingen is er (mits op tijd ingeschreven) altijd plek.
Verhuist u binnenkort naar onze wijk en zit(ten) uw kind(eren) op dit moment op een andere school, neem dan contact met ons op voor een afspraak.Image

Data van de lotingen

Op dit moment zijn er geen lotingen gepland.

Zorg dat u uw kind op tijd aanmeldt! De loting gebeurt anoniem en altijd door een schoolmedewerker onder toezicht van een ouder uit de medezeggenschapsraad. Direct na de loting worden de ouders van de in- en uitgelote kinderen via e-mail geïnformeerd over de plaatsing.

Schrijf uw kind in

Belangstelling

Uw belangstelling kenbaar maken

Image